Scrisoarea trimisă de site-ul MÂNTUIREA, Patriarhiei Române, şi răspunsul primit

Dragi cititiori,
Întrucât nu suntem orbi-aşa cum ar vrea unii "preoţi" să fim, sau aşa cum sunt şi ei- nu am putut să stau şi să mă uit la încă o RĂTĂCIRE PIERZĂTOARE DE SUFLETE, pe care pseudo-biserica "ortodoxă" a ereticilor ecumenişti o numeşte binefacere( la fel ca ecumenismul), dar care de fapt e un BILET SPRE IAD, şi anume vaccinarea covid. 

Multe site-uri Ortodoxe au publicat o ştire în urmă cu câteva zile, care ne prezenta poziţia SCANDALOASĂ ŞI DE NEIERTAT a "patriarhiei" cu privire la vaccinul 666 cu celule de fetuşi avortaţi: aceea că, vaccinul e o binecuvântare( vorba îndrăcitului Constantin Necula, ridicat în slăvi de toţi cei care ascultă de oameni mai mult decât de Dumnezeu), că s-a publicat o broşură PROPAGANDISTĂ, în care "patriarhia" îşi dă binecuvântarea- direct sau nu- ca credincioşii să se vaccineze. Am citit şi eu această ştire, şi am scris un email celor de la "patriarhie":

"Buna ziua! 
Va contactam din partea  site-ului mantuireaorg.blogspot.com, site dedicat informarii oamenilor despre Dreapta Credinta- Ortodoxia, singura mantuitoare, singura ce duce la Hristos Domnul si Imparatia Lui.

In numele tuturor credinciosilor Ortodocsi, vii si traitori cu duhul, va intrebam: cum ati putut IGNORA cu DESAVARSIRE profetiile luminatorului acestor vremuri din urma, Sfântul Paisie Aghioritul, care spune in "Trezire Duhovniceasca", de asemenea consemnat si in "Semnele vremurilor din urma, marturii ale inchinatorilor", : "A aparut acum o boala, pentru care vor face un vaccin, care va fi obligatoriu, dar ca sa-l poata face cineva il vor PECETLUI"! Cu ce altceva sa-l pecetluiasca pe om, daca nu cu 666, despre care atatia Sfinti, si Apocalipsa 13:18 spune ca e SEMNUL DIAVOLULUI si LEPADARE DE HRISTOS, PACAT DE NEIERTAT?! 

Cum preotii, patriarhul, cum Sfantul Sinod poate ignoara aceasta, nu va ganditi ce faceti?! Cata durere ati semanat in sufletele credinciosilor, o, voi cei care ar trebui cu PRETUL VIETII sa aparati Ortodoxia, dar care pentru o mana de arginti, L-ati vandut pe Hristos si in 2016 la Creta, si in primavara anului trecut, cand bisericile au fost inchise, chiar si acum, cand pecetea ANTIHRISTULUI este pusa oamenilor, iar voi stati si dormitati. Il vindeti pe Hristos ca Iuda..... si e dureros. Poate pentru voi nu, caci pe voi nu va intereseaza de mantuirea oamenilor, ci de propriul-comfort, dar pentru noi, simplii si pacatosii oameni de rand, e dureros, ca un cutit ce se invarte in rana. Sa auzi ca Patriarhul acestei tari, cel care RASPUNDE inaintea Domnului de toate abaterile de la credinta, a publicat si distribuit o brosura propagandista, pentru pecetluirea cu acest vaccin (https://ortodoxinfo.ro/2021/01/09/ss-daniel-distribuie-in-toata-patriarhia-brosura-propagandistica-vaccinarea-impotriva-covid-19-in-romania-gratuita-voluntara-sigura/), ca Ierarhi ai Bisericii lui Hristos, mustra credinciosii pentru marturisirea Dreptei Credinte, dar pe ei nu se mustra pentru erezia ecumenismului in care se afla, pe guvernatori nu ii mustra pentru PRIGOANA asupra Bisericii (https://ortodoxinfo.ro/2021/01/09/ierarhul-covidist-casian-a-certat-credinciosul-care-sarise-in-apa-dupa-sfanta-cruce-de-boboteaza-si-l-a-lasat-pe-mana-jandarmilor-sa-fie-sanctionat/

Ati devenit MARTORII COVIDULUI, si nu alesii Domnului!

Ati facut din Biserica, batjocura dracilor, care rad de voi si de noi, ca nicicand nu s-au mai pomenit asemenea fapte in Biserica pe care HRISTOS A INTEMEIAT-O CU SANGELE SAU. 

Ati facut din Biserica pricina de sminteala!

Ati citit vreodata Profetiile Sf. Lavrentie din Cernigov? Stiti ce spun acestea? Ca preotii se vor face tradatorii lui Hristos si-ai poporului, vor fi mana-n mana cu satana, aducand pecetea lui. Nu va gasiti in situatia aceasta? Spune Sf. Macaria: "VA FI VAI DE PREOTI!"- https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/10/profetiile-cuvioasei-macaria.html

Ce parere aveti despre calea pierzarii pe care ati ales sa mergeti, si pe care ii fortati pe credinciosi sa va urmeze? 

Sa stiti ca nu vom urma caile voastre, nici pe drumul iadului nu vom umbla, prinsi cu voi de mana! Nu ne vom ruga pentru niciun "episcop" sau "preot" eretic, si vom intrerupe pomenirea! Caci acest lucru NU e Schisma, asa cum fabulati spre a-i putea minti pe credinciosi in continuare, fiindca Sf. Ioan Gură de Aur, cand a trecut la Domnul, avea pomenirea episcopului locului intrerupta, si uite ca e trecut ca SFANT , in calendar!

Asteptam cu nerabdare pana miercuri, 13 ianuarie,  parerea dvs despre cele ce se petrec, parere pe care intentionam sa o publicam pe site-ul nostru, integral, impreuna cu acest email. Raspunzand la acest email, va dati acordul pentru acest lucru, neraspunzand la acest email, dovediti miilor de cititori ai site-ului Mântuirea ca nici voi nu credeti caile pe care le urmati.
Acest email va fi publicat pe site indiferent daca raspundeti la el sau nu. 

Cu multa smerenie, 

Acesta este emailul pe care l-am trimis patrarhiei. După cum vă puteţi imagina, până acum nu am primit niciun răspuns şi nici nu cred că vom primi, pentru că le e imposibil să-şi dezvinovăţească faptele. 

 Să auzi că "preoţii, episcopii, Sinodul" spun "aruncaţi-vă în braţele satanei"...... Dacă Sfinţii Părinţi, care au luptat cu desăvârşire împotriva ereziilor, ar învia acum, I-AR NĂPUSTI PE ACESTE IUDE, care cu mândrie se numesc "preoţi" când de fapt sunt farisei făţarnici.

Dvs. ce părerea aveţi despre cele ce se petrec? Aşteptăm părerea cititorilor în comentarii.

"Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala." (Matei 18:7)


Comentarii

 1. Felicitari pentru curajul si puterea de a spune lucrurilor pe nume! Sa va ajute Dumnezeu si sa va acopere Maica Domnului!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sunt vrednic de laude, va rog sa nu mai postati astfel de comentarii, Dumnezeu mi-a dat acest "curaj" si aceasta "putere", pe El sa-L laudam si sa-L rugam sa ne miluiasca.

   Ștergere
  2. Felicitări pentru curajul cu care dați dovada de un adevărat slujitor al Domnului Iisus Hristos. Măicuța Sfânta să vă apere și să ne apere pe noi păcătoșii să trecem cu bine peste aceste mari încercări. Eu nu mă vaccinez. Doamne ajută!

   Ștergere
 2. Tot ce pot sa spun este, ca , Sa nu deznadajduim, Ca Iisus Hristos este cu noi ! Si el a invins lumea intunericului! Frica este de la diavol! Ce zice Domnul nostru: "Indrazniti, eu am biruit lumea,!Cu noi este DUMNEZEU, înțelegeți neamuri si va plecați!!!Doamne ajuta! Si Maica Domnului sa ne pazeasca sub Sfântul Ei Acoperamant-!!!🙏🙏🙏😞

  RăspundețiȘtergere
 3. Sigur noi nu mai ascultam de Ierarhii si preotii tradatori.
  Ei ne au vandut de mult.
  Sunt lupi imbracati in piele de oaie.

  RăspundețiȘtergere
 4. @Anonim, ba da, Dumnezeu poate "dizolva" orice pecete, atata timp cat crezi in El. Acceptarea 666 este LEPADARE de Dumnezeu, deci nu mai crezi in El daca primesti acest semn. Cum sa te mai scape Dumnezeu de 666 daca ai primit pecetea benevol, deci spui "Doamne nu mai am nevoie de tine?"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @acelasi Anonim, acest site are dreptul de a nu publica un comentariu, din orice motive. Nu am sa iti public comentariile fiindca nu doresc sminteli pe acest site. Daca nu esti multumit/a cu ceea ce citesti aici, ai libertatea de a nu mai accesa acest site.

   Eu nu creez nicio prapastie intre credinciosii Bisericii, ci ierharhii "ecumenisti" vanduti antihristului si sistemului lui, cei care va duc in ratacire, ei arunca Biserica in prapastie- sau cel putin incearca, fiindca Biserica lui Hristos nu va fi biruita de portile iadului. Si-au creat "biserica" lor ecumenista, se roaga cu papistasii si toti sectantii, lucruri INTERZISE si condamnate cu Anathema de Sf. Canoane. Nu uita ca Sf. Paisie e SFANT. Duhul Sfant a profetit prin el toate acestea ce se intampla sub ochii nostri.

   Sf. Porfirie spune sa nu ne temem de antihrist si de pecetluire, nu sa le acceptam, nu spune ca vaccinul nu e 666, nici ca buletinul e bun. In plus, Sf. Paisie nu e singurul care marturiseste pe fata lepadarea de Hristos ce se face prin acceptarea 666. Ai grija, sa nu alergi si pe calea lumii, si pe cea a credintei, ca e imposibil sa mergi pe amandoua si sa nu te pierzi, sau sa te ranesti.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm să comentați decent, în Duhul Ortodoxiei. Comentariile ce conțin exprimări vulgare sau neadecvate vor fi eliminate.

Sinaxar

24 ianuarie 2021- Sf. Cuv. Xenia din Roma; Sf. Xenia din Sankt Petersburg Duminica a XXXI-a după Rusalii (Vindecarea orbului din Ierihon); Ap. I Timotei I, 15-17; Ev. Luca XVIII, 35-43; glas 8, voscr. 11
Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne mântuieşte-ne pe noi!
"Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii"
( 1 Corinteni 6:9)

Sprijiniţi blogul Mântuirea!
Distribuiţi activitatea noastră non-profit, articolele şi publicaţiile acestui site, la cât mai multe persoane! Ajutaţi-ne să aducem Dreapta Credinţă în inimile cât mai multor oameni!
Adevărul e sub cenzură!
Sfârşitul e aproape!
Le mulţumim celor care ne-au ajutat până acum!

Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îți dau tărie și te ocrotesc și dreapta Mea cea tare te va sprijini” (Isaia 41:10)

Postări populare de pe acest blog

Profeţiile Sfântului Paisie Aghioritul despre Zilele din Urmă, WW3, Sfârşitul lumii.

O lecţie despre curaj

Petiţie online împotriva vaccinării obligatorii