Ce spune Biblia despre masturbare?

Probabil că după curvie/desfrânare şi înjurat, masturbarea, sau MALAHIA este unul dintre cele mai practicate păcate.

Aproape 90% dintre cetăţenii Statelor Unite( şi nu numai) practică masturbarea.
Atât de infiltrat a devenit acest păcat în mintea, inima, sufletul, sângele şi VIAŢA oamenilor, încât lumea nu se mai prea gândeşte dacă acest "hobby" este sau nu plăcut înaintea lui Dumnezeu. Lumea îşi spune: "Masturbarea nu e păcat! Doar toată lumea o face..." sau "Masturbarea nu e păcat pentru că aşa ne-a creat Dumnezeu...".

Au aceşti oameni dreptate? Ce spune Biblia despre masturbare? Ce crede Dumnezeu despre această practică? Înainte să vedem cu ajutorul Bibliei de ce este masturbarea păcat, ar fi bine să ne dăm seama de asta cu ajutorul CONŞTIINŢEI(lucru pe care din ce în ce mai puţini oameni îl au):

1. Dacă masturbarea nu ar fi păcat, nu ar fi un lucru greşit, atunci cei care o practică nu s-ar simţi vinovaţi.

2. Dacă ar fi bine să ne masturbăm, tinerii(şi nu numai), nu ar avea dorinţa de a ascunde acest lucru.

3. Psihologii spun că masturbarea este benefică pentru sănătate! Cât de benefică este ne-o mărturiseşte un tânăr pe nume Alex*:" de la un timp, am început să am probleme cu memoria. Ţineam în mână o felie de pâine, iar pe drumul de la frigider la masă O SCĂPAM DIN MÂNĂ FĂRĂ SĂ-MI DAU SEAMA. Mergeam în bucătărie să beau o cană de apă, dar pe când ajungeam acolo uitam ceea ce voiam să fac. Toate acestea se întâmplau din cauza masturbării, deoarece nu aveam nicio problemă de sănătate ".

4. Dovada că masturbarea este provocată de un DIAVOL, care nu le dă pace celor ce se batjocoresc pe ei însuşi este faptul că odată ce te masturbezi nu te mai poţi opri. Această patimă pune efectiv stăpânire pe cel care o face.

Biblia, "Scrisoarea de dragoste" a lui Dumnezeu pentru oameni spune despre acest păcat:

"Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici MALAHIENII, nici sodomiţii"
                    ( 1 Corinteni 6:9)

Deci, malahienii sau oamenii care se masturbează NU VOR MOŞTENI ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU. Ei nu vor intra în Rai dacă nu se lasă de această patimă diavolească, iar pedeapsa lor va fi în iad. NU VĂ AMĂGIŢI SPUNÂND CĂ NU E PĂCAT, "CĂ TOATĂ LUMEA O FACE", NU ÎI AMĂGIŢI PE ALŢII!
Masturbarea este curvie!

Masturbarea este un păcat, deoarece ea încalcă valorile morale cu care Dumnezeu ne-a înzestrat. El ne-a creat şi ne-a binecuvântat pentru a ne înmulţi. Nu ne putem înmulţi cu noi înşine. De aceea, cei ce se masturbează păcătuiesc nu doar împotriva lui Dumnezeu, care ne-a creat astfel pentru a ne putea înmulţi, nu pentru a curvi,  ci şi împotriva lor însuşi, batjocorindu-şi corpul, care este Biserică a Sfântului Duh.

Masturbarea este păcat chiar dacă "toată lumea o face". În primul rând nu toată lumea face acest păcat. Şi chiar dacă toţi oamenii pământului l-ar face, RĂUL TOT RĂU RĂMÂNE. ŞI CHIAR DACĂ UN SINGUR OM AR MAI FACE BINELE, RĂUL RĂMÂNE RĂU ŞI BINELE BINE, deoarece Dumnezeu este neschimbat( Maleahi 3:6).

Sfaturi şi note:
Notă: celor ce nu au făcut încă acest păcat. Nu îl faceţi, în ciuda spuselor prietenilor, în ciuda curiozităţii, rugaţi-vă ca Dumnezeu, Maica Sa şi Sfinţii să vă apere de acest păcat. Nu vă daţi seama cu ce forţe diavoleşti aveţi de luptat dacă vreţi mai târziu să scăpaţi de acest păcat! Nu conştientizaţi ce face acest păcat din viaţa voastră, vă aruncă în adâncul iadului încă din această viaţă şi vă prinde în mrejele lui.

Notă: dragi părinţi! Aveţi grijă de copiii dvs. Feriţii de acest păcat, nu îi lăsaţi să se uite la seriale şi emisiuni care au orice legătură cu acest păcat. Dacă credeţi că au ajuns la vârsta la care pot cădea în astfel de vicii, chiar întâmplător sau din neştiinţă, poate că ar fi bine să le spuneţi că unii oameni fac acest păcat şi că vor ajunge în iad. Ocrotiţi-vă copiii de EDUCAŢIA SEXUALĂ, care în loc să le arate ce spune Dumnezeu despre aceste practici, îi îndoctrinează cu plăceri diavoleşti şi păcate de moarte. Nu îi lăsaţi să participe la acele ore, întreaga lor viaţă le va fi furată de diavolii masturbării!

Sfaturi pentru a scăpa de această patimă:
În primul rând, nu va fi uşor....
Nu puteţi face nimic ca să scăpaţi de acest păcat, DOAR DUMNEZEU POATE.
De aceea, trebuie foarte foarte multă rugăciune. Nu uitaţi de post, fiindcă Iisus a spus că diavolii pot fi scoşi doar cu post şi rugăciune(Matei 17:21).
În general, dacă staţi împotriva patimilor, ele se sting: dacă vă opriţi din a cumpăra şi a fuma ţigări, cu timpul patima fumatului va fi învinsă, cu voia Domnului. La masturbare nu e aşa. Nu poţi lupta cu ea, deoarece e mai tare decât tine, e parte din tine şi e adânc înfiptă în trup, minte şi uneori chiar şi în suflet.
Când simţiţi că această patimă vă ispiteşte, fugiţi de ea, fugiţi în braţele Maicii Domnului şi ea vă va fi apărătoare.
Nu va fi uşor. Pot dura ani chiar, până ce Domnul va da răspuns rugăciunilor către El, dar unde în Biblie scrie că dacă ne vom ruga două luni vom primi ajutor? 
Nu cădeţi în deznădejde! 
Dumnezeu i-a ajutat pe mulţi oameni să scape de această patimă, făcând din ei chiar Sfinţi.
Rugaţi-vă Sfântului Justin Pârvu şi Sf. Bonifatie, ei se vor ruga pentru voi Domnului!
Fie ca toţi cei prinşi de aceste patimi, şi toţi cei care nu ştiu că această practică necurată este PĂCAT, sau cei ce nu vor să creadă, să fie luminaţi şi ajutaţi de Domnul să scape din ghearele diavolilor.
Amin+++

*unele nume ar putea fi schimbate.

Sprijiniţi blogul Mântuirea

Distribuiţi articolele acestui blog , cele din Comunitatea Ortodoxă Mântuirea şi activitatea noastră non-profit la cât mai multe persoane! Ajutaţi-ne să aducem Dreapta Credinţă în inimile cât mai multor oameni!
Adevărul e sub cenzură!
Sfârşitul e aproape!
Le mulţumim celor ce ne-au ajutat până acum!

”Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îți dau tărie și te ocrotesc și dreapta Mea cea tare te va sprijini” (Isaia 41:10)

Postări populare de pe acest blog

O lecţie despre curaj

Ce spune Biblia despre ecumenism? Este Dumnezeu de acord cu ecumenismul?

O lecţie despre curaj- VINERI